Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt Strony Dla Mpc

Rodimop

Pomysł  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy s?dzisz, ?e to dobry pomys??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym poprosić Administrację o zgodę na założenia serwisu dla MPC Forum.

Chciałbym zrobić stronę, głównie dla działu Metin2 i się za nią wziąć by była codziennie aktualizowana i nie opuszczana.

Na tej stronie miałyby się znajdować następujące "atrakcje" (to tylko początki planów):

• Download plików (Boty, Hacki, Poradniki)
  • Radio Online
  • Podcast
  • Demotywatory MPC (Głównie Metin2)

Chciałbym by pomógł mi w tym Fifolski, lecz pojawia się pytanie czy to nie byłaby konkurencja, ani nic co zakłócałoby codzienne życie MPCForum?

Uprzejmie proszę o odpowiedź.

Rodimop

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Download - ok

Radio - jaki to ma związek z metinem?

Podcast - po co?

Demotywatory MPC (Głównie Metin2) - dział metin to jeden wielki demotywator

76561198001815076.png
Opublikowano

MPCforum. Nazwa mówi za siebie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Download - ok - :)

Radio - jaki to ma związek z metinem? - Dla rozrywki.

Podcast - po co? - Fifolski go utworzył i po prostu go podlinkuję, ewentualnie pomogę w prowadzeniu.

Demotywatory MPC (Głównie Metin2) - dział metin to jeden wielki demotywator W dziale metin2, są demoty, więc postanowiłem to udoskonalić

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Stop stop. Ja podcasta nie tworze :)

Ja jestem techniczny :) Moge udostępniać na inne fora i strony sam plik (im więcej odsłuchań tym lepiej).

Pomocy w prowadzeniu na razie nie potrzebuje ale na stronie mpcexpress.pl jest dział w którym mozecie publikować swoje tematy.

Ale kolega napisał do mnie dlatego mówie że chętnie udostępnie im podcasta i pomoge osadzic na stronie :)

f.png

Opublikowano

Nie lepiej utworzyć podforum w dziale Metin2 "Atrakcje"? ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tak szczerze i moim zdaniem to powinno się zrobić forum do spamowania o serwerach itp a nie o haxach.

MPC jak sama nazwa wskazuje to forum o "czitach" a nie o serwerach metina czy innych gier MMO/cośtam. To tutaj powinny być bugi/inne brudne sztuczki a na forum pomocniczym dyskusje na temat statusu serwerów ("kurwa znowu off żall | wbijać online!!1!jeden"), waszych opinii ("żalowy serwer | gówno jakieś wess") czy pytań ("kiedy znowu online bo żal | jak zrobić/skąd wziąć cośtam")

To jest tylko MO dlatego nie sikajcie na mnie od razu ciepłym moczem.

f.png

Opublikowano

@ Fifolski

święta racja

zresztą wątpię aby administracja się zgodziła na "drugą stronkę" gdyż mogła by się zmniejszyć liczba naszych użytkowników.

a te demoty mnie po prostu zabiły ... ile będzie idiotycznych stronek z demotami? mi już wystarczą Demotywatory.pl i tyle ... a jak napisał Xanter dział metin jest już wystarczającym demotem. masz także temat "największe idiotyzmy MPCforum" tam też możesz dawać te swoje "demoty"

a co do radia. wątpię żeby było to w jaki kolwiek sposób użyteczne. każdy słucha innej muzyki, a ty byś puszczał to co ci się wydaje za "fajne". bo wątpię żebyś puszczał black metal czy nawet hard rock ....

a podcast to już całkiem do kitu... zrobisz 2 może 3 i zbraknie tematów... tak jak ten podcast mpcforum ... popatrz jest tyle działów do pojechania. i co ? były 3 o których była mowa, teraz nie wiem czy coś się tam dzieje czy dali sobie z tym spokój...

Gość Mounthains
Opublikowano

Nie lepiej utworzyć podforum w dziale Metin2 "Atrakcje"? ;)

Jak będziesz go ogarniać to ja się zgadzam :unsure:

Rodimop@

chodzi ci o taki coś?

http://www.mpcforum.pl/topic/118900-wwwbeta-mpc-portal/

Opublikowano

@Mounthains

Tak, ale widzę że mnie wyprzedzili z pomysłem ;p

Co prawda chciałem stworzyć stronkę dla całego działu a nie tylko dla serwerów prywatnych.

Cała filozofia polega na tym, że chcę wszystko w jednej "kupie" umieścić.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

a podcast to już całkiem do kitu... zrobisz 2 może 3 i zbraknie tematów... tak jak ten podcast mpcforum

Ja nie mam zamiaru stworzyć własnego, tylko udostępniać już obecny. Zawsze to zwiększy liczbę słuchaczy.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Jeśli już strona MPC, to dla całego forum, a nie najbardziej (negatywnie?) rozwiniętego działu jakim jest Metin2.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jeśli strona by się nieźle rozwinęła to nawet byłbym gotów zacząć ją robić dla wszystkich działów :)

Lecz na to potrzeba oczywiście czasu.. ;p

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Banda dzieci i debili, którzy chcą sobie porządzić na forum..

Download plików (Boty, Hacki, Poradniki) - To po co jest to forum?

Radio Online - I przyjmiesz 12latków z metina, którzy będą puszczać napieprzanki i pozdrawiać co chwilę Mounthainsa?

Podcast - "Ach, Metin to wspaniała gra. Se wczoraj se ulepszyłem miecz se na +60"

Demotywatory MPC (Głównie Metin2) - Otwórz byle jaki temat i już są demotywatory

Opublikowano

Banda dzieci i debili, którzy chcą sobie porządzić na forum..

Download plików (Boty, Hacki, Poradniki) - To po co jest to forum?

Radio Online - I przyjmiesz 12latków z metina, którzy będą puszczać napieprzanki i pozdrawiać co chwilę Mounthainsa?

Podcast - "Ach, Metin to wspaniała gra. Se wczoraj se ulepszyłem miecz se na +60"

Demotywatory MPC (Głównie Metin2) - Otwórz byle jaki temat i już są demotywatory

Wypraszam sobie te epitety i w żaden sposób nie mam zamiaru rządzić forum, tylko pomóc wprowadzić porządek przynajmniej w jednym dziale.

Wyjaśnienia:

To po co jest to forum? - Owszem, ale czasem ciężko coś znaleźć, więc wolałbym to wrzucić w jedno miejsce

I przyjmiesz 12latków z metina, którzy będą puszczać napieprzanki i pozdrawiać co chwilę Mounthainsa? - Nie. Z radiem się jeszcze zastanowię, ale prawdopodobnie będzie to automatyczny skrypt ze zróżnicowaną muzyką.

"Ach, Metin to wspaniała gra. Se wczoraj se ulepszyłem miecz se na +60" - Również nie! Podcastu nie będę tworzył, tylko wrzucę ten co będzie tworzony. Podcast udostępniony będzie dzięki pomocy Fifolskiego.

Otwórz byle jaki temat i już są demotywatory - Po prostu chcę wprowadzić przy okazji trochę rozrywki na serwis, by nie był monotonny.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano
Wypraszam sobie te epitety i w żaden sposób nie mam zamiaru rządzić forum, tylko pomóc wprowadzić porządek przynajmniej w jednym dziale.

Zgłaszaj się na moda i po problemie.

Opublikowano

Ja uważam, że to jest świetny pomysł a Radio? Przecież może być ktoś taki jak Dj Mou i na zamówienie na GG czy na jakimś chacie będzie puszczał daną muzę po 1-1,5 godz. wejdzie np. Dj D&G i takie zmiany do 22-20 jeśli by ktoś chciał to i w nocy ^^

18706.png
Gość Mounthains
Opublikowano

Ja nie chciałem dojść do takiego czegoś -,-

top@ Pomysł głupi. Teraz jesteś kidmodem i sam tego wszystkiego nie ogarniesz. Lepiej się skup teraz na moderowaniu.

co do strony. Nie wiem po co to komu ja by garstka ludzi by na to wchodziła.

Opublikowano

Postanowiłem dodać link, by można było sprawdzić wygląd projektu.

Link w pierwszym poście oraz tu:

(Link zamieszczę równo ze startem strony)

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

@YeeTV

lizu lizu ... myślisz że oni, nie mają swojego życia? 24/7 nikt nie siedzi na mpc ...

Opublikowano

Download - ok

Radio - jest to bardzo dobry pomysł jak komuś się nudzi muzyczka z metka może posłuchać radia , zresztą ludzie z mpc też mogą słuchać nieważne czy grają w metka czy nie

Podcast - OK

Demotywatory MPC (Głównie Metin2) - Może być

Pomysł bardzo dobry moim zdaniem

:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...